Bezoek

Openingstijden: U kunt op eigen gelegenheid rondwandelen op de begraafplaats over de verharde en gemaaide paden. De begraafplaats is open van maandag tot en met vrijdag en de zondag. Het toegangshek gaat om 08.30 uur open en sluit om 21.30 uur. Op zaterdag en op Joodse Feestdagen blijft het hek gesloten.

Bij de entree vindt u de regels die op Beth Haim gelden en er ligt een flyer om mee te nemen. Mannen worden verzocht het hoofd te bedekken met een keppel (bij de entree te verkrijgen) of een pet. Het is toegestaan om tijdens het bezoek aan Beth Haim uitsluitend voor privégebruik, dus niet commercieel, foto- en video-opnamen te maken van de begraafplaats. Voor het maken en publiceren van foto- en video-opnamen en redactionele stukken die niet voor privégebruik zijn bestemd, moet vooraf altijd contact worden opgenomen. Er mag niets gepubliceerd worden zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van het bestuur.

Voor een groepsrondleiding (voor meer dan 7 personen) kunt u een afspraak maken voor een arrangement via info@bethhaim.nl  U wordt rondgeleid door een ervaren gids en u krijgt de gelegenheid om de twee gebouwen, het Vegahuis en het Rodeamentoshuis, te bezichtigen. De gebouwen zijn alleen op aanvraag en onder begeleiding te betreden. Na elk bezoek moeten deze gebouwen weer in gereedheid gebracht worden voor een eventuele begrafenis.

U kunt een privé of groepsrondleiding vanaf 7 personen (maximaal 18 personen) aanvragen. Tegen vergoeding is het  bijvoorbeeld mogelijk een persoonlijke gids te boeken, een bootreis over de Amstel te reserveren, met aansluitend een kosjere koffietafel, lunch of drankje in het Vegahuis of het Museum Café van het Joods Historisch Museum. Het is niet toegestaan zelf etenswaren mee te nemen.

Ingeval van een begrafenis is de begraafplaats gesloten voor bezoek. Wilt u vooraf een groepsbezoek inplannen, dan is het raadzaam uw komst aan te kondigen zodat wij u terstond kunnen berichten.

Voor de buitenlandse bezoeker hebben we ook een Engelse flyer

Voor meer informatie: 06 537 25 335.
Aanmelden voor een rondleiding met een gids: info@bethhaim.nl 

Dit is de routebeschrijving naar Beth Haim.
Plattegrond Bosatlas 2015

Download hier de plattegrond van Beth Haim: Plattegrond Bosatlas 2015

U kunt zich met dit formulier aanmelden voor een bezoek. 

DE BEGRAAFPLAATS IS GESLOTEN VOOR PUBLIEK OP SJABBAT, OP DE FEESTDAGEN WAAROP EEN WERKVERBOD GELDT EN WANNEER ER EEN LEWAJA (BEGRAFENIS) PLAATSVINDT.